Home Diensten Producten Hosting Contact
Home  // Diensten   

Diensten

Wij leveren een scala aan diensten, waaronder het ontwerpen van websites, het opzetten van webshops, het analyseren van huidige software pakket t.o.v SEO, het maken van visitekaartjes tot de distributie van goederen aan particulieren.

Het bedenken, ontwikkelen en beheren van de site of webapplicatiekan volledig uitbesteed worden bij Codestream.

Distributie

Buiten het leveren van websites, zorgt Codestream ook voor volledige distributie van producten vanuit de eigen webshop software. Bijvoorbeeld als er alleen geleverd word aan bedrijven en het idee bestaat ook aan particulieren te leveren.

Voor veel bedrijven is de particulieren markt heel intressant, echter de middelen, tijd en/of kennis ontbreekt. In dit geval kan Codestream dit uit handen nemen en er zorg voor dragen dat de orderaanname, lereing en retouren worden afgehandeld.

Wij hebben hier al jarenlange ervaring in en hebben wij ook een paar merken online waarbij wij dit pricipe toepassen.

Voor meer informatie vul ons contactformulier in of mail direct naar info@codestream.nl

Beheer

Ook al worden alle sites van Codestream uitgerust met een CMS, kan het zo zijn dat het beheer liever uit handen gegeven word. Door het ontbreken van de tijd of jezelf niet kunnen verzetten tot het bijhouden van de site.

Het is natuurlijk wel van belang dat alle gevens op de site up-2-date blijven, zodat je geen klanten verliest en/of mist.

Seo

Het magische woord waarover iedereen het heeft. De software van Codestream houd rekening hiermee.

Het is echter mogelijk de huidige software te laten analyseren en aanpassen indien dit kan. Niet alle gemaakte software kan simpel worden aangepast. Het is soms dan ook verstandig over te stappen naar andere software.

Ook bij migratie kan Codestream assisteren, door bijna alle oude verwijzingen om te zetten naar de nieuwe, zodat de huidige google indexering niet onderuit gaat. Dat laatste is een veel voorkomend probleem en kost weer heel wat werk hier bovenop te komen, als de schade al gedaan is.

Buiten dit zie ik vaak de volgende kreet: "zoekmachine vriendelijk CMS".

Dit is het samenbrengen van woorden die klanten graag zien, echter dit bestaat niet of het is tijd om nieuwe software te installeren. De zoekmachines mogen nooit het CMS indexeren. Wat er eigenlijk zou moeten staan is het CMS zorgt ervoor dat de website beheerd kan worden, de software zorgt voor zoekmachine optimalisatie. Kortom een CMS zorgt hier niet voor, het kan ook goed zonder deze magische woorden.

Een website/software moet zoekmachine vriendelijke zijn en een CMS klantvriendelijk.

© 2009 Codestream.nl - Webdesign, E-commerce en Meer! | Disclaimer | Powered by Streamless 9.4.0