Home Diensten Producten Hosting Contact
Home  // Nieuws   

Update Codestream projecten

Geplaatst op: 14-07-2013

Door de enorme drukte van projecten en ontwikkelingen aan de webwinkels lijkt het alsof het meer dan 1 jaar geleden is dat er nieuws is geweest. Zo met het gebruik van Facebook en twitter zijn nieuwspost op je eigen website dan ook iets wat je gemakkelijk kan vergeten.

Gadgets & Trends Webring

Geplaatst op: 21-03-2012

Eindelijk is het zover, de webring van Gadgets & Trends staat live, zo is nog duidelijker te zien wie wij als organisatie zijn. Neem snel een kijkje op www.gadgetsentrends.nl en klik door via de webring naar 1 van onze 36 webwinkels.

Nicedeals.nl - Elke dag een super aanbieding

Geplaatst op: 20-02-2012

Een van de laatste oude concepten en programmatuur op de server is dan eindelijk helemaal over naar een nieuw idee en nieuwe aanpak!

Nicedeals.nl

Neem snel eens een kijkje of er een goeie aanbieding voor je tussenzit!

Waarzo.nl live!

Geplaatst op: 10-10-2011

Eindelijk na heel wat maanden werk is onze oude portal geheel vernieuwd! Het was dan ook wel nodig, maar het meeste werkt volgt nu nog. Alle verdiepingen langslopen en kwaliteitscontrole doen. Eind dit jaar zal waarzo dan geheel up-2-date weer zijn met de handigeste en leukste linken!

Megaflyer update portal en SEO deel

Geplaatst op: 04-10-2011

Na flink wat code doorwerken, functionaliteit ontvlechten en een aparte portal voor de shop te zetten is Megaflyer.nl eindelijk over. Dit zal ervoor zorgen dat de site beter gevonden word, beter onderhoudbaar.

Bij de update is een deel van de bestaande shopcode doorgelopen en in elk geval alle html verbeterd. Dit mag in de komende tijd nog geoptimaliseerd worden, zodat alle fouten eruit zijn volgens de norm.

Einde vakantie begin grootschalige aanpassingen

Geplaatst op: 01-09-2011

Nu de vakantie dan op zijn einde is, zal er de komende tijd een batterij aan updates komen voor zowel het CMS als de gehele front van de webwinkel. Een paar items die gedaan worden is het verbeteren van het gebruikersgemak, oplossen van een paar cross browser bugs, nieuwe features inbouwen en een verbeterd betalings systeem met nog meer payment providers!

Megavoordeelflyer maakt zijn entree in Ede

Geplaatst op: 23-04-2011

Onze Mega Voordeel Flyer is 22 April 2011 uitgedeeld in Ede en langzaam lopen de positieve reacties binnen! Wij zijn dan ook heel trots op deze eerste versie. Als het allemaal goed loopt is Almere de volgende gemeente waarin wij het gaan lanceren!

De website word nog hard aan gewerkt en zal binnenkort online komen met de eerste flyer geheel digitaal, zodat er bij het lezen van de flyer alles nog eens bekeken kan worden online en eventueel direct worden doorgeklikt naar de aktie van een adverteerder.

Onze erotische webwinkel + concept is in beta!

Geplaatst op: 18-03-2011

Na meerdere malen en maanden bezig te zijn met het uitwerken en ontwerpen van het seksstart concept is dan eindelijk de beta live. Dit is een startpagina script inclusief bannering, content en in/uitgaande verkeersmetingen. Bovenop een compleet gevulde erotische shop.

De komende weken zullen wij gaande weg het concept bijsturen en bugs eruit halen. Daarna gaan wij het grote broertje waarzo.nl omzetten :-)

Joymere het nieuwste lid van de familie!

Geplaatst op: 02-01-2011

1 Januari was het zover, joymere ging live en vanaf vandaag is alles regeled met de verwijzingen vanuit google. Met een flinke drukke planning van de feestdagen is het goed gelukt en gaan we goed 2011 in!

Neem snel een kijkje of kom eens tennissen? www.joymere.nl

Met Pizzafestijn bak je zelf!

Geplaatst op: 21-12-2010

Naast de website Ontbijtservice Beschuitje waarvan de vernieuwde versie eind vorig jaar gelanceerd was, heb ik nu een Pizza variant online gebracht, waarbij JIJ de kok bent!

Dit was een mooi moment om het gehele systeem onder handen te nemen en missende opties in te bouwen en de schermen weer een nieuwe insteek te geven.

De Meester Almere vernieuwd!

Geplaatst op: 03-12-2010

Met wat bloed, zweet en tranen dan eindelijk voor elkaar! De Meester Almere is over naar de nieuwe server en geheel vernieuwd! Nieuwe huisstijl, nieuwe functionaliteit en vooral 'Vind ik leuk' van facebook. Dat is altijd een succes!

Laatste der Mohikanen . Gadgets & Trends Belgiƫ

Geplaatst op: 01-11-2010

Nu was ik glad vergeten en dacht ik dat alle oude shopcode was opgeruimd en vernieuwd door Streamless framework, echter er was nog een oude belg over die lastig was om te zetten.

Nu eindelijk dit weekend tijd voorvrij gemaakt en daadwerkelijk de overzetting voorbereid, getest, getest en nog eens getest. De bedoeling was de geheel Nederlandse shop over te nemen inclusief data, vervolgens de klant en orderdata weg te gooien en hiervoor de Belgische versie voor in de plaats te zetten.

Zonnecelshop.nl Opnieuw gelanceerd

Geplaatst op: 26-10-2010

Wij hebben zonnecelshop.nl overgenomen en deze OSCommerce shop direct omgezet in onze eigen software en de layout wat bijgesteld zodat deze wat eigenwijzer is.

Ook hiervoor vandaag de aanmelding gedaan, bezig met links opzetten en zometeen nog de productfoto's updaten. Wij hebben van alle producten nieuwe product en sfeer foto's gemaakt die beter het product weergeven.

E-trends.nl gelanceerd!

Geplaatst op: 26-10-2010

Een geheel nieuwe webwinkel online gezet, geheel in de huisstijl van Healthy Balance, met een kleur variatie geel die balans uitstraald!

E-trends, E-balanced Goods! de plek voor bewuste en ecologische goederen zoals anti-teken outdoor kleding of Philips Stein horloges.

Nieuwe Talent Academy in gebruik genomen

Geplaatst op: 07-10-2010

De talent academy is met succes gepimpt naar een nieuwe en frisse site.

© 2009 Codestream.nl - Webdesign, E-commerce en Meer! | Disclaimer | Powered by Streamless 9.1.5